Rólunk

Nagy Ádám: Operatőr, vágó és technikus. mindhárom témakörben folyamatosan dolgozik, mikor mire van szükség. Fiatal szakmai múltjára tekintve, a skála mégis színes. Art-Akció Videóstúdió, DERA (kistérségi, regionális) televízió, X-TRAME stúdió. Előfordult olyan helyzet is, amikor párhuzamosan, sűrűn egymást váltva, mindhárom cég igényelte a szolgáltatásait, ilyenkor bizony nem volt ritka az éjszakázás sem. Önálló műsorkészítésben operatőrként számtalanszor szerepelt, ilyenkor a vágás is az ő dolga volt. Szívesen készít szabadidejében partivideót, de egyéb videó-filmeket is.

Agilis, teherbíró, imádja a szakmát, rá mondják azt, hogy kamerával együtt jött a világra.

Nagy József Navaho: Villamosmérnök végzettséggel a zsebben, 28 évvel ezelőtt találta meg az első igazi munkahelyét az MTV-nél, mint karbantartó szakmérnök. Itt stúdióberendezések javítása, karbantartása volt a feladat, de már ebben az időben kiderült, hogy az igazi érdeklődés az operatőri munka, a filmkészítés, vágás felé hajt. Az eredeti szakmához tanúsított tisztelet azonban még 15 évig a műszaki oldalon tartott, mint szervízvezető. A sors azonban elkerülhetetlen, tíz éve végérvényesen megváltozott a cég profilja: stúdió alapítás, kamerák, vágópultok, hang- és fénytechnika vásárlását követően időt és fáradtságot nem kímélve az alkotás vette át a főszerepet. Azóta a videózás, fotózás, filmkészítés tölti ki a mindennapokat, sokak igazi megelégedésére.
 

Kiknek dolgozunk?

Számtalan hely és rendezvény van ma Magyarországon, ahol elkelne egy-két videókamera, pár operatőr, néhány fotós fényképezőgéppel, hiszen az események megörökítésének ezek az emberek a legkiválóbb ismerői, a kezükben alkalmazott technika a legkorszerűbbek közé tartozik. Olyan célközönségnek ajánljuk stúdiónk szolgáltatását, akik nem sajnálják a kicsinyke anyagi ráfordítást, hogy maradandó élményeiket DVD vagy Blue-Ray lemezen, fotópapíron, vagy bármilyen egyéb adathordozón viszontláthassák. Vegyék fel velünk a kapcsolatot, ismerjük meg egymás igényeit, elvárásait annak érdekében, hogy minél közvetlenebbül dolgozhassunk együtt. Köszönöm a figyelmet!

Ötlettől a megvalósulásig

Évekig szervizeltünk videó-stúdió berendezéseket, kamerákat, rögzítőket. Egy hirtelen ötlettől vezérelve vettünk a kezünkbe kamerát és fényképezőgépet, amely gyökeresen megáltoztatta mindennapjainkat. Az alkotás, a művészkedés öröme elhatalmasodott rajtunk, azóta számtalan film és egyéb alkotás került ki a kezeink alól. Köszönet mindazoknak, akik bíztak bennünk és támogatták szakmai fejlődésünket!